Strategische Partnerships met een goed doel

Better Business biedt de mogelijkheid een partnership aan te gaan met een bekend Goed Doel (CBF Keurmerk). Het is belangrijk dat het goede doel past bij uw bedrijf of organisatie. Wij helpen jouw bedrijf door de bomen het bos te zien en de beste keuze te kunnen maken.

Wij vormen de brug en onderzoeken waar de kansen in de partnership liggen, we identificeren de gemeenschappelijke thema's, we bespreken de verwachtingen en helpen bij het totstandkomen van de perfecte match.

Wat levert het op?

Als er een goede match is dan leidt dit tot samenwerking waar beide organisaties beter van worden.

Uw bedrijf heeft kennis in huis dat interessant kan zijn voor de organisatie, dit kan leiden tot ideeën voor landuriger samenwerking. Het kan maar moet allemaal niet, u bepaalt!

Medewerkers zijn extra trots als zij zich samen met collega's kunnen inzettten voor het goede doel. Vaak komen medewerkers zelf met ideeën. Wij organiseren ook leuke sessies met medewerkers waar de meest verrrassende ideeën uit voortkomen en wat uw bedrijf nog loyalere medewerkers oplevert. 

En natuurlijk met uw investering kan het het goede doel haar projecten financieren.

Uw bedrijf heeft mogelijk kennis in huis dat interessant kan zijn voor de organisatie, dit kan leiden tot ideeën voor landuriger samenwerking. Het kan maar moet allemaal niet, u bepaalt!

Door over de samenwerking te communiceren (intern en extern) laat u zien waar u voor staat.

U onderzoekt zo of de partnership bevalt.

Nieuwsgierig? Interesse? Vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

 

Logo Cultuurfonds

Logo War Child Laag

Liliane Fonds Logo Laag

Simavi Logo Laag

Logo THP Laag

Logo Wilde Ganzen