Eén op één begeleiding & advies

U heeft behoefte aan iemand die u helpt een succesvolle offerte voor te bereiden samen met uw eigen team. Een frisse kritische blik die de kwaliteit van uw inschrijving verhoogt. En liefst iemand met veel ervaring.

Wij kennen de spelregels en weten hoe u maximaal kunt scoren. Gedurende dit proces leiden we uw medewerkers on-the-job op tot volleerde  ‘bid managers’.

We kunnen het proces van A tot Z begeleiden of u zet ons pas in bij het ‘tegenlezen’ van de offerte als deze bijna klaar is.

Bij ‘tegenlezen’ beoordelen wij uw inhoudelijke offerte voordat deze wordt afgerond. We geven praktische adviezen om de inschrijving aan te scherpen. Wij analyseren uw aanbieding door de ogen van de opdrachtgever.

Onze experts kunnen coördinerende rollen vervullen en/of uw teksten (her)schrijven tot een onderscheidende en overtuigende offerte.

Eén van onze klanten heeft ruime ervaring met het inschrijven op overheids- en commerciële opdrachten. Voor deze klant beperken we ons tot het ‘tegenlezen’ van de offerte. 

Ongeveer een week voor de deadline ontvangt Intend de inhoudelijke antwoorden op de vragen voor de gunningscriteria. Deze teksten worden aangescherpt op de wensen van de opdrachtgever en voorzien van tips om de leesbaarheid te vergroten.

 Alle contracten zijn gegund aan de instelling" 

(Hans Mokkink, manager servicebureau,SZMK)  

LEES VERDER >>

 

Tel: 06 - 224 96 114

Email: info@intend-eu.com

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak!

Dankzij de expertise van Intend zijn we steeds beter in staat om de kwaliteit van onze offertes te verbeteren. De werkwijze is persoonlijk, de opmerkingen constructief. Als we tussendoor vragen hebben over formele eisen of inhoudelijke kwesties dan kunnen we altijd direct terecht”.

(Barbara Smid, De Baak)

LEES MEER >>