Intend biedt professionele Business Development ondersteuning en advies aan bedrijven en ngo's. Wij helpen bij het zekerstellen van contracten en het winnen van een aanbesteding en/of tenders in binnen- en buitenland. Op organisatie- en teamniveau zijn we sparring partner en team motivators. Alles gericht op het samen ontwikkelen van een effectieve business development strategie en plan.

Klanten waarderen onze hands-on mentaliteit en dat we hen op een professionele manier ontzorgen in periodes van stress en harde deadlines. We bieden praktische effectieve oplossingen op maat en helpen alleen waar nodig. Bij aanvang van het traject weet je waar je aan toe bent.  

Wat zijn de behoeften van jouw organisatie op strategisch en operationeel niveau?

 Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak!

 +31 (0)6-22496114 of via info@intend-eu.com 

Agenda en Nieuws

Drempelwaarden Europese Aanbestedingen 2018-2019

De drempelwaarden voor Europese aanbestedingen zijn aangepast voor de periode 2018 - 2019. In het overzicht staan de nieuwe bedragen op een rijtje.

Starters International Business (SIB) 2019

De experts van Intend Business Development zijn erkende SIB adviseurs. We begeleiden bedrijven bij het ontwikkelen van een internationaliseringsstrategie en actieplan. De overheid investeert in export door middel van vouchers. Interesse? Mail naar info@intend-eu.com