Achtergrondinformatie

Intend wordt geleid door Joeke Abbing en Gill Joy, zij werken al jaren succesvol samen met de passie bedrijven vooruit te helpen en, samen met u, nieuwe opdrachten binnen te halen.

Joeke en Gill hebben allebei meer dan 20 jaar ervaring met name op het gebied van  business development, gecombineerd met bid management en project/programma management. Ze hebben onder andere twaalf jaar lang succesvol leiding gegeven aan transnationale EU-programma’s.

Internationale samenwerking

Intend werd in 2006 in Nederland door Joeke opgericht en richt zich op het geven van professioneel advies bij het inschrijven op nationale en internationale opdrachten.

Met de ontwikkelde specialistische internationale ervaring worden bedrijven en organisaties geholpen bij het verwerven van complexe en omvangrijke opdrachten via international tendering voor de EC, Worldbank, UN etc

De kennis en kunde is volledig afgestemd op de behoeften van de markt in Nederland, België en het Verenigd Koninkrijk. Intend heeft vestigingen in Den Haag/Rotterdam in Nederland en St Andrews in Schotland.

Nederland and België

Intend BV richt zich op de Nederlandse en Belgische markt en doet dit met een uitgebreid pakken van diensten op het gebied van business development: 

  • in-house trainingen (basisniveau en geavanceerd niveau) over alle aspecten van aanbesteden
  • ondersteunt bij het opzetten van een tenderdesk
  • adviseert bij het inschrijven op aanbestedingen en subsidies, zowel nationaal als internationaal
  • mogelijkheid tot inhuren op interim basis ter ontwikkeling van de tenderdeskfunctie, on-the-job training of tijdelijke versterking van de capaciteit
  • verzorgt en ondersteunt seminars en workshops voor intermediaire organisaties, zoals Kamer van Koophandel, Business Clubs, Flanders Investment and Trade. Voor informatie klik hier. 

Intend is licentiehouder voor het geven van trainingen over Tenderned aan bedrijven.

MVO+ Bedrijfspakket

Intend BV heeft het MVO+ bedrijfspakket ontwikkeld, een product waarmee onze klanten een MVO beleid ontwikkelen en hoog gescoord wordt op de duurzaamheids-/MVO criteria bij aanbestedingen en commerciële opdrachten. Daarnaast investeert het pakket in maatschappelijke betrokkenheid en worden als bedrijven interesse hebben partnerships ontwikkeld met de A-merken onder de goede doelen.

Het Verenigd Koninkrijk

Sinds 2008 zit Intend ook in het Verenigd Koninkrijk. De focus ligt op ondersteuning bij het inschrijvingstraject en het geven van trainingen die alle aspecten van het aanbestedingsproces behandelen. We werken één op één samen met MKB bedrijven en grote nationale bedrijven, social enterprises en NGO’s. Voor meer informatie klik hier.  In Schotland worden bedrijven naar ons doorverwezen door zowel lokale overheden als door Business Gateway.

Intend is een officiële erkende trainer binnen het Supplier Development Programme en adviseert Co-Operative Development Scotland.

 

 

Tel: 06 - 224 96 114

Email: info@intend-eu.com

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak!

 

EU

  

Flanders Investment and Trade