Wat maakt ons anders

Waarom u met Intend de juist keuze maakt

Brede Horizon

Intend is een van de weinige bedrijven die zowel ondersteuning bieden bij nationale aanbestedingen als internationale opdrachten/tenders. 

Voor ons zijn aanbestedingen meer dan het invullen van formulieren.

Het gaat om de toekomst van uw bedrijf, om het aanboren van nieuwe inkomstenbronnen.

Onze oplossingen zijn gericht op uw bedrijf.

We bieden praktische oplossingen en instrumenten en maken onszelf graag overbodig.

Onze adviezen en trainingen zijn altijd op maat, of u nu een korte vraag heeft of juist langduriger ondersteuning nodig heeft.

Professioneel

Het ervaren Intend team heeft een breed netwerk binnen de overheid, het bedrijfsleven, bij NGO’s. Op het terrein van (Europese) aanbestedingen en subsidies volgen we de laatste ontwikkelingen nauwlettend.

U profiteert van onze netwerken en gedegen kennis en ervaring, en we kunnen interessante samenwerkingsopties aandragen. Het Intend team heeft vele jaren ervaring met aanbestedingen, zowel aan de inkoopkant als aan de leverancierskant. Onze teamleden hebben hun sporen verdiend binnen het MKB, bij grote internationale bedrijven, in de publieke sector en voor nationale en Europese programma’s. Daardoor begrijpen we het belang van maar kennen we ook de drempels van het aanbestedingsproces. Van onze klanten krijgen we te horen dat onze persoonlijke manier van werken en praktische aanpak hen aanspreekt en dat we altijd snel reageren op hun vragen. We dringen snel tot de kern van de vraag door en zijn oplossings- en resultaatgericht. 

We werken in veel verschillende sectoren. Kennis en kunde die we in de ene sector opdoen, passen we succesvol toe in andere sectoren.

Betrouwbaarheid

In alle landen werken we samen met overheidsinstanties, zoals bijvoorbeeld, (Internationale) Kamers van Koophandel, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, Flanders Investment and Trade, Ambassades, en Business Gateway, Enterprise Europe Network.  Gezamenlijk bouwen we aan de capaciteit van ondernemingen.

Daarnaast werken we samen met strategische partners op het terrein van aanbestedingsrecht, MVO/Duurzaamheid etc. In het Verenigd Koninkrijk hebben we daarnaast toegang tot expertise op TUPE, quality management, health & safety etc.

Het eindresultaat? Lees hier onze SUCCESVERHALEN 

 

 

Tel: 06 - 224 96 114

Email: info@intend-eu.com

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak!