Joeke Abbing

directeur, specialist aanbestedingen, international tendering

+31(0)6 224 96 114 joeke.abbing@intend-eu.com LinkedIn

Bid Management

International tendering

Professioneel inschrijven

Aanbestedingsrecht

Bedrijfsontwikkeling

(Incompany) Training

MVO/Duurzaamheid

Management

Inrichting Organisatie

Joeke is een specialist met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van (internationale) aanbestedingen en (Europese) subsidies. Ze heeft Intend BV in 2006 opgericht om professionele en praktische ondersteuning te bieden aan bedrijven bij aanbestedingen en subsidies. Ze werkt graag als (tijdelijk) verlengstuk van uw organisatie en beweegt zich makkelijk op verschillende niveaus binnen teams of met individuele medewerkers. On the job kennisoverdracht is haar toevertrouwd. Ervaren (interim) manager. Diploma (Cum Laude) Leergang Aanbestedingsrecht.

 “Joeke is een zeer aangename en open persoon om mee te werken, gezien haar vermogen zich makkelijk aan te passen aan een andere omgeving en haar uitstekende luistervaardigheden. Het leveren van de hoogst mogelijke kwaliteit en nauwkeurig werken zijn voor haar belangrijk. Joeke is welbespraakt en staat met beide benen op de grond. Met haar aan boord worden uw kansen op het winnen van aanbestedingen, of het binnenhalen van subsidies aanzienlijk verhoogd”     

(Peter Knip, VNG International)

 

“Jarenlange ervaring in het internationale bedrijfsleven gecombineerd met haar ondernemerskwaliteiten maken Joeke tot een waardevolle partner in complexe verkooptrajecten waar veel op het spel staat. Als sparring partner bij onze strategische ontwikkeling stemt Joeke makkelijk af op onze specifieke zakelijke omgeving  en de bijbehorende uitdagingen. Naast een grote commerciële betrokkenheid,  maken haar integriteit en zorgvuldigheid haar tot een ideale zakenpartner“

(Jeroen Koster, Program Director / Account Manager, de Baak) 

Tel: 06 - 224 96 114

Email: info@intend-eu.com

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak!