Training

Intend verzorgt in-company workshops, seminars, update sessies en trainingen via intermediaire organisaties (RVO, KvK, FIT, UKTI etc.)   Wij gaan de uitdaging met uw bedrijf of organisatie aan en garanderen een succesvolle training!

De beste manier om een team klaar te stomen voor acquisitie en het indienen van succesvolle inschrijvingen is door middel van een training op maat.

  • Incompany workshops zijn bedoeld voor kleine groepen medewerkers die werken op verschillende niveaus binnen uw organisatie.  De trainingen bevatten zowel theoretische als praktische componenten. Lees verder voor meer informatie
  • Seminars worden meestal georganiseerd op verzoek van intermediaire organisaties zoals Kamers van Koophandel, lokale MKB organisaties, Business Clubs, en Flanders Investment and Trade. Lees verder voor meer informatie
  • Update sessies spelen in op de actualiteiten en zijn bedoeld als ‘bijspijker’ cursus voor medewerkers die regelmatig bij aanbestedingstrajecten zijn betrokken.

Voor al onze trainingen zetten we onze bevlogen en enthousiaste experts met jarenlange ervaring, kennis en opleiding op het terrein van (internationaal) aanbesteden in.

Enkele reacties van deelnemers:

"Je presentatie viel in zeer goede aarde en het besef dat deze wereld zeer dichtbij komt dringt goed door bij veel collega’s. Als we in de toekomst hulp nodig hebben op dit gebied dan weten wij je zeker te vinden. Je hebt jezelf goed neergezet in de dynamiek van de bijeenkomst. Complimenten!"

"Het was voor ons zeker zeer waardevol. Voor collega’s die nog  niet eerder aan een offerte voor een aanbesteding meegewerkt hebben, is het goed om in grote lijnen gehoord te hebben hoe het nu werkt.  Mochten ze een volgende  keer uitgenodigd worden voor het bidteam
hebben zij een beetje een idee wat hen te wachten staat."

 "Ik kon direct een praktische tip gebruiken :-)"

We bieden professionele en praktische oplossingen voor zowel de overheids- als commerciële markt.

Klik hier voor onze agenda. Via info@intend-eu.com kunt u ons meest recente aanbod aan trainingen opvragen!

Voor incompany workshops en seminairs kunt u contact met ons opnemen voor een vrijblijvende afspraak.

Bel of mail ons vandaag nog voor een afspraak en een offerte op maat.