International tendering

Organisaties en bedrijven die (willen) inschrijven op opdrachten van internationale organisaties zijn bij ons aan het goede adres.

Het inschrijven op ‘tenders’ van internationale organisaties vraagt specifieke kennis, ervaring en vaardigheden. Het zijn tijdrovende trajecten die zeer zorgvuldig  moeten worden voorbereid. De lat ligt hoog en alleen de beste inschrijving gaat er met die begeerde opdracht vandoor.

Intend biedt meer dan 20 jaar ervaring op het begeleiden van internationale tenders.

In België vinden we de Europese Commissie en het hoofdkwartier van de NAVO in Brussel. In Nederland is een aantal internationale opdrachtgevers gevestigd zoals het Internationale Strafhof, OPCW, Europol. Ook andere internationale organisaties zoals de Wereldbank, Verenigde Naties, en bilaterale donoren bieden interessante kansen voor het Nederlandse en Belgische bedrijfsleven.

Onze experts hebben bijzonder goede track records op het begeleiden en schrijven van professionele  internationale ‘proposals’ zowel op commerciële opdrachten als subsidies.

Intend werkt onder andere samen met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en Flanders Investment and Trade.

“Bedrijven vragen ons vaak waarom we op deze markt opereren gezien de complexiteit en hoge eisen die aan internationale tenders gesteld worden. Wij zien dit juist als een uitdaging en het schept ons voldoening als u de opdracht binnenhaalt. We zijn voor even een verlengstuk van uw organisatie en willen heel graag winnen” 

Joeke Abbing, directeur Intend

Tel: 06 22496 114

Email: info@intend-eu.com

Per 15 juli 2016 kan via RVO een Voucher aangevraagd worden voor hulp bij het genereren van opdrachten van Internationale Organisaties. Biedt uw bedrijf een dienst of product dat ingekocht wordt door bijvoorbeeld de Wereldbank, Europese Commissie of Verenigde Naties? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

 

 

ROI

 

 

Flanders Investment and Trade