International Business Development

Bedrijven en organisaties met internationale ambities kunnen hun portefeuille ontwikkelen via overheidsaanbestedingen in andere landen en bij internationale organisaties.

Het is niet eenvoudig de regels en processen in andere landen en bij internationale organisaties te doorgronden. Er is specifieke kennis en ervaring nodig om succesvol op de internationale tendermarkt te opereren. Wij kunnen u daarin begeleiden.

Intend werkt in Nederland, België en het Verenigd Koninkrijk. We ondersteunen Nederlandse en Vlaamse bedrijven bij zakendoen met de overheid in deze landen.

Met intermediaire organisaties zoals Flanders Investment and Trade en Kamers van Koophandel organiseren we regelmatig seminars voor bedrijven.

Organisaties en bedrijven die willen inschrijven op opdrachten van internationale organisaties, zoals bijvoorbeeld de EC, EU agentschappen, Wereldbank, VN, Internationaal Strafhof, Europol, OPCW, etc. zijn bij ons aan het goede adres. Lees hier verder over International Tendering.

Onze experts hebben bijzonder goede track records op het begeleiden en schrijven van professionele  internationale ‘proposals’.