Interim Management

Het inzetten van expert kan uw team een 'boost' geven. We dragen snel en effectief kennis over aan alle teamleden. We houden daarbij rekening met hun individuele ervaring. 'On the job' leren is leuk en laagdrempelig.

Misschien bent u al een tijdje op zoek naar een geschikte Business Development Manager of Bid Manager? Of heeft u capaciteitsproblemen vanwege de werkdruk of ziekte- of zwangerschapsverlof van de persoon die de offertes schrijft? Het is vaak lastig om deze personen tijdelijk te vervangen en snel een oplossing te vinden.

Door de inzet van een geroutineerde Business Development Manager haalt uw organisatie belangrijke kennis en ervaring in huis.

Door het uitbesteden van uw tenderdesk aan Intend blijft de continuïteit gewaarborgd en loopt u geen belangrijke opdrachten mis.

Bel of mail ons vandaag nog voor een afspraak en een offerte op maat

 

 

“Ik heb de bijdrage van Intend aan het management van de bedrijfsgroep als uiterst plezierig ervaren. Niet alleen werden operationele zaken naar behoren vervuld, de consultant bracht ook nieuwe perspectieven in waarmee ik tot op vandaag mijn voordeel doe ”.  (Rolf Swart, Business Unit Manager, VNG International)

LEES VERDER >>