Klantcases

 

Succesvolle begeleiding BVP aanbesteding

Onze ervaringen met Intend zijn erg positief
Ron Eskes, Veneberg Security Team
> LEES MEER

Succesvolle eerste inschrijving op aanbesteding

Het winnen van de aanbesteding heeft ons veel opgeleverd
Marco Ferrageau, Colorwood
> LEES MEER

Individuele coaching

"Ik had het voorrecht Joeke als mijn persoonlijke coach te hebben"
Kelvin Goelmohamed, Acquisitiemedewerker VNG International
> LEES MEER

Workshop on Effective Collaboration for international clients

"Joeke created an atmosphere which made it possible for participants from both The Netherlands and Germany to feel comfortable enough to openly discuss concerns, opportunities and challenges that lie ahead"
Willem van Nieuwkerk, director, Center for International Legal Cooperation (NL)
> LEES MEER

Begeleiding inschrijvingen van zorginstelling

"Ook dit jaar zijn alle contracten gegund aan de instelling"
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé in Groenlo (SZMK)
> LEES MEER

Incompany Training op maat

“Intend BV straalt professionaliteit, kennis en kracht uit en heeft ons geïnspireerd. Er zijn inmiddels diverse succesvolle inschrijvingen geweest!”
EDventure, vereniging van onderwijsadviesbureaus en keurmerkorganisatie
> LEES MEER

Interim Management

“Ik heb de bijdrage van Intend aan het management van de bedrijfsgroep als uiterst plezierig ervaren. Niet alleen werden operationele zaken naar behoren vervuld, de consultant bracht ook nieuwe perspectieven in waarmee ik tot op vandaag mijn voordeel doe ”.
Rolf Swart, Business Unit Manager, VNG International
> LEES MEER

Fase 1 MVO+ Bedrijfspakket

"Binnen 4 maanden heeft dit bedrijf met ongeveer 70 medewerkers op deze manier een serieuze stap gemaakt en de eerste fase van het pakket doorlopen"
Internationaal Bedrijf in de Farmaceutische sector
> LEES MEER

Sparring partner voor Business Development

"Dankzij Intend konden we nu gericht klanten benaderen, verkregen we betrouwbare marktinformatie en konden effectiever aanbestedingsprocedures inrichten"
Commercieel bedrijf in de Zorgsector
> LEES MEER

Incompany training voor medewerkers op directie- en operationeel niveau

"Door de training is de kennis en het inzicht van de medewerkers in aanbestedingen verhoogd alsmede de motivatie voor het binnenhalen van opdrachten"
Anoniem, Manager Cateringbedrijf regio Den Haag
> LEES MEER

Tel: 06 - 224 96 114

Email: info@intend-eu.com

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak!

Joeke is een zeer aangename en open persoon om mee te werken, gezien haar vermogen zich snel aan te passen aan verschillende organisaties en haar uitstekende luistervaardigheden. Ze is trots op de kwaliteit van haar werk en gaat nauwkeurig te werk. Ze is welbespraakt en down to earth. Met haar aan boord verhoogt u zeker uw kansen op opdrachten via openbare aanbestedingen of om de gewenste subsidie te krijgen."

Peter Knip, Directeur, VNG International

 

 

Joeke's ruime ervaring in het internationale bedrijfsleven, gecombineerd met haar ondernemersvaardigheden, maken haar een waardevolle partner in complexe en high stakes verkoop cycli. Ze is een sparring partner op strategische business development en dringt snel door tot onze specifieke zakelijke omgeving en de bijbehorende uitdagingen. Joeke toont niet alleen een grote commerciële inzet, haar integriteit en degelijkheid maken haar een ideale metgezel in een veeleisende zakelijke omgeving ". (Jeroen Koster, Programme Director / Account Manager, de Baak)

De samenwerking was professioneel en zakelijk en tegelijk ook persoonlijk. Hoewel we elkaar slechts één maal persoonlijk ontmoet hebben was het contact per telefoon en email voldoende om kwalitatief goede voorstellen tijdig af te ronden. Activiteiten en werkzaamheden werden in goed overleg vastgesteld en deadlines werden daaraan gekoppeld.

Gezien het feit dat de voorstellen allemaal zijn goedgekeurd door de EU ben ik tevreden over de samenwerking en een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit van Joeke's werkzaamheden.

(Willem Tom, Cordaid)