Sparring partner voor Business Development

"Dankzij Intend konden we nu gericht klanten benaderen, verkregen we betrouwbare marktinformatie en konden effectiever aanbestedingsprocedures inrichten"
Commercieel bedrijf in de Zorgsector

Voor een bedrijf dat de ontwikkelingen in de WMO markt wilde verkennen zijn we begonnen met een brainstormsessie op directieniveau. Vervolgens hebben we de markt inzichtelijk gemaakt door onderzoek te doen naar verwachte opdrachten. Dit leverde een lijst met concrete kansen op en inzicht in trends binnen de sector. De omvang van de aanbestedingsmarkt werd daarmee duidelijk wat ook hielp bij een effectieve inrichting van de operationele kant aan de organisatie.

De klant kon met de verworven kennis gericht (potentiële) klanten benaderen tijdens de voorfase. De opdrachtgever kreeg betrouwbare marktinformatie en werd beter in staat gesteld effectieve aanbestedingsprocedures in te richten. 

Door de klant beter te leren kennen en daarmee de wensen aan de verwachte aanbestedingen kon effectiever ingeschreven worden op aanbestedingstrajecten.

 

Tel: 06 - 224 96 114

Email: info@intend-eu.com

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak!

Joeke is een zeer aangename en open persoon om mee te werken, gezien haar vermogen zich snel aan te passen aan verschillende organisaties en haar uitstekende luistervaardigheden. Ze is trots op de kwaliteit van haar werk en gaat nauwkeurig te werk. Ze is welbespraakt en down to earth. Met haar aan boord verhoogt u zeker uw kansen op opdrachten via openbare aanbestedingen of om de gewenste subsidie te krijgen."

Peter Knip, Directeur, VNG International

 

 

Joeke's ruime ervaring in het internationale bedrijfsleven, gecombineerd met haar ondernemersvaardigheden, maken haar een waardevolle partner in complexe en high stakes verkoop cycli. Ze is een sparring partner op strategische business development en dringt snel door tot onze specifieke zakelijke omgeving en de bijbehorende uitdagingen. Joeke toont niet alleen een grote commerciële inzet, haar integriteit en degelijkheid maken haar een ideale metgezel in een veeleisende zakelijke omgeving ". (Jeroen Koster, Programme Director / Account Manager, de Baak)

De samenwerking was professioneel en zakelijk en tegelijk ook persoonlijk. Hoewel we elkaar slechts één maal persoonlijk ontmoet hebben was het contact per telefoon en email voldoende om kwalitatief goede voorstellen tijdig af te ronden. Activiteiten en werkzaamheden werden in goed overleg vastgesteld en deadlines werden daaraan gekoppeld.

Gezien het feit dat de voorstellen allemaal zijn goedgekeurd door de EU ben ik tevreden over de samenwerking en een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit van Joeke's werkzaamheden.

(Willem Tom, Cordaid)