Succesvolle begeleiding BVP aanbesteding

Onze ervaringen met Intend zijn erg positief
Ron Eskes, Veneberg Security Team

Veneberg is een landelijk opererend beveiligingsbedrijf en levert haar diensten in alle sectoren van de particuliere beveiliging. We hebben ervaring met het inschrijven op aanbestedingen maar nog niet met opdrachten die via de methode Best Value Procurement in de markt zijn gezet. Daarom hebben we de hulp van Intend ingeroepen om ons bij het inschrijvingsproces te begeleiden. We hebben de opdracht gegund gekregen, mede dankzij de hulp van Intend. Onze ervaringen met Intend zijn erg positief. De begeleiding heeft op zeer professionele wijze plaatsgevonden. Afspraken werden trouw nagekomen en het onderlinge contact verliep op zeer vriendelijke en hulpvaardige wijze. Ook na afronding van het traject konden wij nog terugvallen op hun deskundigheid zonder dat daar gelijk een factuur op volgde. Kortom een betrokken organisatie die wij zeer aanbevelen (behalve aan onze concurrenten). 

Tel: 06 - 224 96 114

Email: info@intend-eu.com

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak!

Joeke is een zeer aangename en open persoon om mee te werken, gezien haar vermogen zich snel aan te passen aan verschillende organisaties en haar uitstekende luistervaardigheden. Ze is trots op de kwaliteit van haar werk en gaat nauwkeurig te werk. Ze is welbespraakt en down to earth. Met haar aan boord verhoogt u zeker uw kansen op opdrachten via openbare aanbestedingen of om de gewenste subsidie te krijgen."

Peter Knip, Directeur, VNG International

 

 

Joeke's ruime ervaring in het internationale bedrijfsleven, gecombineerd met haar ondernemersvaardigheden, maken haar een waardevolle partner in complexe en high stakes verkoop cycli. Ze is een sparring partner op strategische business development en dringt snel door tot onze specifieke zakelijke omgeving en de bijbehorende uitdagingen. Joeke toont niet alleen een grote commerciële inzet, haar integriteit en degelijkheid maken haar een ideale metgezel in een veeleisende zakelijke omgeving ". (Jeroen Koster, Programme Director / Account Manager, de Baak)

De samenwerking was professioneel en zakelijk en tegelijk ook persoonlijk. Hoewel we elkaar slechts één maal persoonlijk ontmoet hebben was het contact per telefoon en email voldoende om kwalitatief goede voorstellen tijdig af te ronden. Activiteiten en werkzaamheden werden in goed overleg vastgesteld en deadlines werden daaraan gekoppeld.

Gezien het feit dat de voorstellen allemaal zijn goedgekeurd door de EU ben ik tevreden over de samenwerking en een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit van Joeke's werkzaamheden.

(Willem Tom, Cordaid)