Succesvol inschrijven op aanbestedingen

Samen winnen

Samen het verschil maken in een aanbesteding!
Linda van der Voet-Koers, YourGift
> LEES MEER

Alle 4 de aanbestedingen gegund gekregen

Betrokken, bevlogen en kundig
Bertyl Wissenburg, TOP Groep BV
> LEES MEER

Succesvolle begeleiding BVP aanbesteding

Onze ervaringen met Intend zijn erg positief
Ron Eskes, Veneberg Security Team
> LEES MEER

Succesvolle eerste inschrijving op aanbesteding

Het winnen van de aanbesteding heeft ons veel opgeleverd
Marco Ferrageau, Colorwood
> LEES MEER

Begeleiding inschrijvingen van zorginstelling

"Ook dit jaar zijn alle contracten gegund aan de instelling"
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé in Groenlo (SZMK)
> LEES MEER

Opzetten van een professionele tenderdesk

"We kunnen nu vol vertrouwen direct zelf beginnen met de inrichting van de tenderdesk en nemen zeker contact op met Intend als we hulp nodig hebben.”
Bedrijf in de gezondheidszorg, Brussel
> LEES MEER

Tegenlezen van offertes

“Dankzij de expertise van Intend zijn we steeds beter in staat om de kwaliteit van onze offertes te verbeteren. De werkwijze is persoonlijk, de opmerkingen constructief. Als we tussendoor vragen hebben over formele eisen of inhoudelijke kwesties dan kunnen we altijd direct terecht”. Barbara Smid, De Baak
De Baak
> LEES MEER

Tel: 06 - 224 96 114

Email: info@intend-eu.com

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak!

Joeke is een zeer aangename en open persoon om mee te werken, gezien haar vermogen zich snel aan te passen aan verschillende organisaties en haar uitstekende luistervaardigheden. Ze is trots op de kwaliteit van haar werk en gaat nauwkeurig te werk. Ze is welbespraakt en down to earth. Met haar aan boord verhoogt u zeker uw kansen op opdrachten via openbare aanbestedingen of om de gewenste subsidie te krijgen."

Peter Knip, Directeur, VNG International

 

 

Joeke's ruime ervaring in het internationale bedrijfsleven, gecombineerd met haar ondernemersvaardigheden, maken haar een waardevolle partner in complexe en high stakes verkoop cycli. Ze is een sparring partner op strategische business development en dringt snel door tot onze specifieke zakelijke omgeving en de bijbehorende uitdagingen. Joeke toont niet alleen een grote commerciële inzet, haar integriteit en degelijkheid maken haar een ideale metgezel in een veeleisende zakelijke omgeving ". (Jeroen Koster, Programme Director / Account Manager, de Baak)

De samenwerking was professioneel en zakelijk en tegelijk ook persoonlijk. Hoewel we elkaar slechts één maal persoonlijk ontmoet hebben was het contact per telefoon en email voldoende om kwalitatief goede voorstellen tijdig af te ronden. Activiteiten en werkzaamheden werden in goed overleg vastgesteld en deadlines werden daaraan gekoppeld.

Gezien het feit dat de voorstellen allemaal zijn goedgekeurd door de EU ben ik tevreden over de samenwerking en een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit van Joeke's werkzaamheden.

(Willem Tom, Cordaid)